onsdag 7 mars 2012

Mer elände

När jag kom hem efter jobbet idag hade jag två brev från Ackis. Det första var en kallelse till skiktröntgen av foten till nu på fredag. Tänkte att det här måste ha blivit fel, men så var det inte. Det andra brevet var från en av mina onkologer. Jag har en fraktur i en av mellanfotens småben, troligen en stressfraktur. Tror att det är en stressfraktur eftersom jag inte har något minne av att jag slagit i foten. Foten ska röntgas mer noggrant och en ortoped ska titta på bilderna. Kanske behöver foten gipsas.

Jag har gått till bussen, måndag och tisdag. Haft lite ont och varit trött, men njutit av att komma ut i solen. Nu blir det väl ett ”evigt” bilåkande. Ska ringa i morgon och fråga vad som händer med det handikapptillstånd jag sökt.  Vill kunna ta mig uuut och kunna jobba.

Är trött, ledsen och tänker fortsätta att häva ur mig min klagan på denna blogg.

4 kommentarer:

 1. Bloggen funkar utmärkt när man måste häva ur sig! Hoppas det blir bra med foten. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det skönt att blogga och få en massa kloka kommentarer

   Radera
 2. Det är klart att du ska fortsätta "klaga". Du talar ju bara om hur du känner dig. Och det är väl inte någonting negativt. (Klaga är det man gör när man har det så förbaskat bra,men ändå piper för det mesta och så är det ju tyvärr inte.) Nu har vi möjlighet att tänka varma tankar till din fot och hoppas att den blir bra snart. Hör av Dig om du vill komma ut till backtorp och lyssna på vårfåglarna. Snart kommer det ljumma vindar Kram från Astrid.

  SvaraRadera
 3. Kommer gärna ut till Backtorp när vårsolen flödar och vårfåglarna hävdar revir. Och tänker fortsatta klaga.
  Tack för varma tankar. Känner mig lite piggare
  kram
  Britt

  SvaraRadera