lördag 28 augusti 2010

Studier och dagsform

Förra hösten läste jag genusvetenskap en månad på Uppsala universitet (7,5p). Trivdes väldigt bra med studier, lärare och med övriga studenter. I höst har jag planerat att läsa ytterligare 7,5 poäng genusvetenskap under november månad. Ser fram emot detta och tror att det är bra för min hälsa, samtidigt som jag är rädd att det blir för mycket för mig att både jobba och läsa på heltid.

Har därför beställt hem kurslitteratur redan nu. Dessutom finns en del på nätet, så just nu går min skrivare för fullt. Får disciplinera mig och dessutom hoppa över att göra Sudoko varje dag. Tror jag mår bra av att få influenser från universitetsmiljön. Längtar efter stimulerande samtal om genusfrågor. Precis som förra året ska vi examineras via ett kortare PM. Jag tycker om att skriva och detta är en lagom utmaning.

Har fortfarande ont i ryggen och är stel. Har fått tid hos sjukgymnast om knappt två veckor. Vill veta vilka övningar som är bra för mig och vad jag ska undvika. Ryggproblem och svarta regnmoln på väderkartorna gjorde att jag stannade hemma istället för att åka till Husarö i Stockholms skärgård denna helg.

Akvarell målad av min bror. Jag hoppas det blir riktig vinter i år också, men hade gärna haft ytterligare några varma sommardagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar