torsdag 11 augusti 2011

Dagsläget

Promenerade till jobbet i morse, för att få mer motion. Det tog 35 minuter. Idag harjag alltså gått ganska mycket, eftersom jag också gick hem. Har tidigare haft en glädje i att röra mig, men dagens promenerande var urtråkigt. Det beror framförallt på att jag har så stel gång. Varje steg känns i fotlederna. Upplever att jag inte helt och fullt kan styra min kropp. Är nästan rädd för att ramla, trots att jag aldrig snubblar.
Ska försöka mjuka upp fötterna mer, men tror att problemen framförallt beror på skador av alla cellgiftbehandlingar. Funderar också på att kontakta sjukhusets dietist för att få kostråd. Kanske kan viss mat stärka min kropp.

Går jag i morgon så tar jag med mig hörlurar för att lyssna på radio eller på musik.

Detta är min andra jobbvecka och äntligen har jag kommit igång. Har haft samtal med en chef vars personalgrupp jag ska till nästa vecka. När en ska göra en konkret planering och får konkreta problembeskrivningar så blir det så mycket lättare att jobba. Alla typer av frågor är alltid välkomna men roligast är mer komplexa problemformuleringar.

En stilla lunk när allt som ska göras känns vardagligt gör mig uttråkad. Jag behöver fyllas på med utmaningar och nya frågeställningar. Annars kan jag bli väldigt lat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar