fredag 29 juli 2011

Behandlingen fungerar

Äntligen ett positivt resultat. Metastaserna i levern har gått tillbaka, skelettet har inte försämrats och cancerfaktorn har slutat stiga uppåt. Även andra värden är bättre. Enda försämringen gäller röda blodkropparna, mitt Hb är 102. Immunförsvaret går ner kraftigt när det är som sämst, men återhämtar sig varje gång.

Min läkare har nu ordinerat två behandlingar och sänkt dosen Taxotere. Är väldigt nöjd med att få mindre cellgifter eftersom det skonar min kropp. Likaså blir det skönt att inte träffa läkare om tre veckor, utan först om sex veckor. Jag har i princip haft läkartid var tredje vecka under hela våren, vilket jag är mycket tacksam för, eftersom behandlingarna varit så osäkra. Nu när det fungerar blir det skönt med ett uppehåll.

Jag har förstått att behandlingen hjälper mig, men känner mig fortfarande lite känslomässigt darrig. Var väldigt skönt att både min dotter och min syster var med mig. Har firat med princesstårta hemma hos min dotter. Nu är jag ensam hemma. Åker tillbaka till Skaparbyn senare i eftermiddag.

4 kommentarer:

 1. Jag är så glad för din skull!
  Mvh / maria

  SvaraRadera
 2. Åh det var dagens, eller faktiskt veckans, ja för sjutton hela månadens allra allra bästa besked! Härligt! Kram!

  SvaraRadera
 3. Grattis, eller vad säger man!!!!? ;)

  SvaraRadera
 4. Tack för alla uppmuntrande tillrop

  SvaraRadera