fredag 10 september 2010

Trött

Det gick bra att jympa igår och jag har bara lite ont i ryggen. Har haft fullt upp med jobb, antirasistiskt möte och tandläkarbesök. Nu har jag äntligen rotfyllt min tand. Tandläkaren var osäker på om hon skulle hitta den tredje rotkanalen eller om jag skulle behöva gå till specialtandläkare, som har bättre instrument. Hon lyckades! Men det tog två timmar med munnen fylld av olika sugar, kofferdamduk för att skydda mot bakterier och en massa andra instrument.

Två timmar kändes som en evighet, när jag dels led av att varken kunna svälja, prata eller röra käkarna, dels gladdes av att tandläkaren hittade den tredje roten. Nu har jag bara ett besök kvar. Tandläkaren ska laga själva tanden efter allt borrande. Skönt att slippa vänta på specialisttandläkare i flera månader . Nu är snart tandprovisoriernas tid över.

Jag hade alltså två timmar av både glada och eländiga känslor parallellt. Till detta kommer nu tröttheten.


I morgon ska jag delta i politiska jämställdhetsaktiviteter i Östhammar och sedan uppträda med min kör på Skrotcentralen. Därefter besöka en bröstcancervän som är inlagd på sjukhus igen. På söndag blir det att jobba och ta igen det jag inte hunnit i veckan på grund av sjukgymnastbesök, labbesök, läkarbesök och tandläkarbesök. Tänkte köra ett nytt jympapass på söndagskvällen, för på måndag är det ny cellgiftbehandling och sedan gäller försiktighet för fötternas skull i en vecka. Livet är…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar